Over ons

In het Zuid-Hollandse Aarlanderveen zijn wij omringd door water. Of het nu de plassen zijn of vaarten en sloten, water is er altijd op een steenworp afstand. Dit betekent dat er vaak vanaf dit water gewerkt moet worden. Het kan gaan om het maken van een beschoeiing, een steiger, het uitvoeren van schilderwerkzaamheden of het wassen van ramen. Wij constateerden dat hiervoor de meest creatieve oplossingen werden gebruikt: een houten vlot, een tempex plaat met een houten bedekking, ladders in het water, noem maar op.

Met aluminium pontons van werkponton.nl stabiel en veilig een beschoeiing plaatsen.

Met aluminium pontons van werkponton.nl stabiel en veilig een beschoeiing plaatsen.

“Dat moet toch beter en handiger kunnen”; zeiden we tegen elkaar. Voor de duidelijkheid, we zijn Paul en Klazienus van Nieuwkoop, de drijvende krachten achter deze producten. Met ons voeten in de modder hebben we ruime ervaring opgedaan in het vervaardigen van beschoeiingen en steigers, op de manieren die  hierboven zijn beschreven.

Het idee was geboren: wij gaan hiervoor een geweldig product ontwikkelen. Hanteerbare, makkelijk te vervoeren, stabiele en onderhoudsarme pontons. Na veel teken, denk en rekenwerk is dit idee werkelijkheid geworden. Kijk op de pagina’s pontons en opties voor de producten. En we blijven doorontwikkelen. Hiervoor waarderen we de tips en opmerkingen van onze klanten en nodigen u dus uit uw reactie te geven.